Нехайківський НВК
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Неділя, 05.05.2024, 01:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Лютий » 8 » Виховуємо справжніх патріотів
14:23
Виховуємо справжніх патріотів

Я за тебе молюсь, український солдате,

Щоб «град» не гримів, не стріляли гармати.

Ти відстоюєш правду в пекельному колі,

Та не один ти, нас - мільйони!

      Нещодавно в Нехайківському НВК був проведений загальношкільний урок мужності «Я за тебе молюсь, український солдате», присвячений воїнам, які захищають рідний край від ворога на Сході України.  

       Класний керівник восьмого класу Яременко Надія Олексіївна згадала трагічні сторінки в історії нашої держави, а ведучі заходу Федоренко Таміла та Дземішкевич Вероніка розповіли про Революцію Гідності та Героїв Небесної Сотні, про анексію Криму та початок війни на Сході, про трагедію в Іловайську та мужніх українських «кіборгів». Учні школи Карпенко Валя, Дем’яненко Валерія, Сіденко Наташа, Козинець Даша, Опанасенко Таня та Миколаєнко Ніна виразно читали поетичні рядки про війну, про горе і сльози матерів, про мужніх захисників.

     Усіх загиблих Героїв ушанували хвилиною мовчання.

      Затамувавши подих, слухали присутні пісні про Україну та материнську молитву у виконанні учениці 11 класу Овсієнко Ані. А хлопчики 3 і 4 класів - майбутні захисники - подарували пісню «Україні служити солдатом».

        23 випускники нашої школи влилися в ряди захисників України. На урок мужності завітав учасник АТО Вигулярний Єгор Олександрович, який одним із перших, не вагаючись, пішов боронити Вітчизну, залишивши вдома дружину, двох доньок, батьків. Оплесками зустрічала його вся шкільна родина. Особлива увага, тепло і шана від учителів, захоплення і любов від дітей була адресована мужньому захисникові. Зі сльозами в очах та щемом у серці слухали присутні розповіді воїна-патріота про військові будні, про важливість взаємодопомоги в бою, про втрачених побратимів.

      Єгор Олександрович не тільки справжній патріот, а й людина талановита, творча, учасник і переможець багатьох концертів, конкурсів, фестивалів патріотичної пісні. Він є автором та виконавцем пісень про сучасних бійців. Тож у його виконанні під акомпанемент гітари пролунали пісні про війну та її захисників, про донечку, яка з нетерпінням чекає з війни дорогого татка. Всі учні та вчителі були зворушені його виступом.

       Ось такий він, наш воїн-земляк, справжній патріот, захисник України, Вигулярний Єгор Олександрович, який із честю та гідністю виконував священний обов’язок перед Вітчизною. Переконана, що нашій країні потрібні саме такі люди, як він, котрі є гордістю села, школи, району та є прикладом для наслідування. Завдяки таким, як Єгор Олександрович, ми можемо спокійно жити, навчатися, працювати.

       Закінчився захід піснею і флешмобом «Україна - це я», який провела учитель початкових класів Петренко Любов Сергіївна з учнями 3 і 4 класів, а всі присутні приєдналися до них. Директор школи Кузьменко Надія Іванівна висловила слова подяки воїну-захиснику та побажала йому міцного здоровя, а всій Україні - миру та спокою. Назавжди запам’ятається учням тепла і хвилююча зустріч. Довго ще діти не відходили від Єгора Олександровича, роздивлялися нагороди, приміряли амуніцію, фотографувалися на згадку.

Надія Яременко,

класний керівник 8 класу

Нехайківського НВК

Переглядів: 509 | Додав: НехайківськийНВК | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024